Miben segíthetek?

Egyéni konzultáció


Szorongás, stressz, önértékelési, életvezetési problémák, krízis, trauma, önismeret


Felmérések szerint egy átlagember élete során 6-10 nagyobb krízisen megy keresztül. Ezek többnyire olyan fontos életesemények, amiket szokásos problémamegoldó eszközeinkkel nem tudunk sem megoldani, sem elkerülni, így lelki egyensúlyunkat veszélyeztetik.

Minden nehézség azonban lehetőséget is rejt magában. Egy-egy megoldott krízis gazdagítja problémamegoldó stratégiáink repertoárját és megerősíti a személyiséget. Ma már természetes számunkra, hogy testi egészségünkkel törődjünk. Odafigyelünk a betegségek megelőzésére, sérüléseinket ellátjuk, az pedig senkinek sem jut eszébe, hogy egy törött végtag helyre jöhet, ha nem foglalkozunk vele. Lelki egészségünk fenntartása és fejlesztése épp ilyen fontos kérdés akár saját eszközeinkkel, akár szakember segítségével dolgozunk is rajta.

 

Párterápia


Párkapcsolati nehézségek, családi konfliktusok, válás, szexuális problémák


Felnőtt életünk legfontosabb kötődése szerelmi kapcsolatunk. Minősége alapjaiban határozza meg lelki és fizikai egészségünket. Egymással szembeni nyitottság, egymásra hangolódás és kölcsönös válaszkészség a legfontosabb pillérei a jól működő kapcsolatoknak.

Mégis tartós párkapcsolatban mindenki megél nehezebb, konfliktusokkal terhelt időszakokat. Kutatások szerint azonban a különbség azon között párok között, akik szétválnak nehéz helyzetben, és akik együtt maradnak elsősorban az, hogy megtalálják-e a módját, hogy hogyan kapcsolódjanak újra össze és hogyan segítsék egymást. Ezek a készségek és eszközök pedig tanulhatók és fejleszthetők. A párterápia ezekben a helyzetekben nyújt segítséget az elakadásokkal küzdő illetve minőségi kapcsolatra vágyó pároknak.Business coaching


Karriertanácsadás, vezetőfejlesztés, munkahelyi konfliktusok, szervezetfejlesztés 


Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója, a Fortune Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a legjobb tanács, amit karrierje során valaha kapott, hogy szerezzen magának egy coachot. 


Schmidt azt is megvallotta, hogy kezdetben egyáltalán nem tetszett neki az ötlet. Minek is volna szüksége coachra? Hiszen ő a világ leggyorsabban növekvő cégének vezetője. Miben tudná segíteni őt egy coach, hiszen ő a legjobb abban, amit csinál?Nos, hamarosan rájött, hogy egy coach szerepe nem abban rejlik, hogy jobban ért ügyfele szakterületéhez. Sokkal inkább abban tud segíteni, hogy új nézőpontokat kínál komplex üzleti helyzetekben, segíti a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzést a szervezetben, a vezetők fejlesztését illetve a work life balance megteremtését.

Bejelentkezéshez egyeztessünk időpontot!